Basiscursus filosofie

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ad

Nootdorp

Basiscursus filosofie

Cultuur

Filosofie

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 19,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Deze cursus is bedoeld om te helpen bij het vormen van het begrip van enkele basisbeginselen in de hoop een handvat te bieden naar meer plezier en structuur bij filosofisch denken.
Er wordt wel gezegd, dat alle filosofen na Plato slechts toelichtingen bij Plato hebben bedacht. Het valt niet te ontkennen dat veel van het filosofisch en ook alledaagse denken op Plato terug te voeren is. De cursusavonden zullen gericht zijn op het je eigen maken van deze manier van denken. Plato kan men niet los bestuderen van zijn leermeester Socrates. Zijn begaafde leerling Aristoteles zal zeker ook aan de orde komen en kleine uitstapjes worden gemaakt naar Hume, Kant en het autisme.

Over

Ad

Ad de Stoppelaar voltooide in 1973 de studie Nederlands Recht aan de Leidse Universiteit en woonde daarna enige jaren in Canada en Zuid-Afrika. Na zijn terugkeer in Nederland begon hij in zijn vrije tijd met de studie filosofie aan dezelfde universiteit en volgde daarna de opleiding tot filosofisch consulent. Inmiddels is hij MA in Filosofie (Univ. Leiden), is hij voltijds filosoof en is hij PHILOMIX erkend. Al jaren geeft hij cursussen, gastlessen op school en ontvangt hij cliënten voor gesprekken.

Opleider:

Filosofiepraktijk Vol-ledig

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!