Barista workshop

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Barista workshop

John

Eten & Drinken

Rotterdam

Barista

LESCODE:

C03ED126

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 46,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Tijdens deze workshop leert u hoe u een goede espresso en cappuccino kunt maken. We bespreken kort de geschiedenis van koffie, waar het vandaan komt en welke soorten koffiebonen er zijn.
Voordat we met de espressomachine aan de slag gaan, proeven (cuppen) we eerst verschillende koffies. U zult verbaasd zijn hoeveel smaakverschil er is tussen de verschillende koffiebonen. Na het proeven van de koffies volgt een korte uitleg over het zetten van een goede espresso en het opschuimen van melk voor cappuccino. Na de uitleg gaat u zelf aan de slag.

Over

John

Schot Koffie staat voor kwaliteit, partnerschap en integriteit.
We kopen onze partner koffies ieder jaar direct in bij de boeren waar we mee werken. We kopen hun koffie ieder jaar in en betalen een premium voor hun bonen, zodat we weten dat ze een goed inkomen hebben en kunnen investeren in hun plantage.
Behalve partner koffies kopen we ook kleine hoeveelheden exclusieve, exceptionele koffies. Deze koffies kopen we van een select aantal importeurs, die dezelfde waarden hebben als wij.

Opleider:

Schot koffie

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!