Barista training

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Martin

Vlaardingen

Barista training

Eten & Drinken

Barista

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Bij de cursist / leerling thuis, Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 24,95

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Om een lekkere en consistente espresso te zetten heeft onze brandmeester Martin speciaal voor jou een exclusieve en persoonlijke online barista training ontwikkeld. Tijdens de online training neemt hij je mee in de basis van het espresso zetten en het maken van de mooiste melkschuim voor je cappuccino.
Met alle tips en trics verbeter jij jouw barista skills, zodat je met de beste koffiebonen in huis ook de lekkerste koffie kan maken!

Over

Martin

Martin houdt niet van vroeg opstaan, maar om iedereen van verse koffie te voorzien doet hij het toch. Onze, van origine, docent vliegtuigbouwer heeft sinds januari 2018 het ambacht van het koffiebranden ontdekt en vindt dit stiekem veel leuker dan vliegtuigen. Gelukkig voor ons, want naast zijn handige skills is hij ook een hele gezellig collega. Hij praat met passie over koffie en draagt dit graag over aan anderen door het geven van inspirerende koffie workshops. Zijn drive om in de koffiebranderij te staan is om iedereen bij Miss Morrison vrolijk en tevreden de deur uit te laten gaan.

Opleider:

Miss Morrison

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!