Barista en latte art workshops

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Barista en latte art workshops

Marten

Eten & Drinken

Den Haag

Barista

LESCODE:

C03ED128

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 39,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Tijdens de barista workshop krijg je een stukje theorie maar ben je vooral veel bezig in de praktijk. In het stukje theorie leer je over de herkomst van koffie en waar je op moet letten om een goede espresso te maken. Daarna ga je zelf espresso maken en melk opschuimen.
Naast de barista workshop geven wij ook een latte art workshop. In de latte art workshop gaan we dieper in op het melk opschuimen en het schenken van de melk, want door op een bepaalde manier te schenken creëer je de mooiste figuren in je cappuccino.

Over

Marten

Achter de naam 19 GRAM schuilt Marten van den Steen. Van origine geen barista, maar vakdocent bewegingsonderwijs. In 2014 dronk ik nog geen koffie maar wilde het perse leren drinken omdat het vooral na het eten zo gezellig is om met elkaar aan de koffie te gaan. De eerste koffie dranken waren die met heel veel zoetigheid en een klein beetje koffie, na verloop van tijd verschoof verhouding totdat ik zelfs een espresso kon waarderen. Vanaf dat moment wilde ik ook thuis goede koffie kunnen drinken, dus moest er een espressomachine komen.

Door passie, enthousiasme en leergierigheid heb ik mij het vak eigen gemaakt. Als uit de hand gelopen hobby geef ik nu workshops en word ik soms ingehuurd om koffie te schenken op feestjes en bij winkels.

Opleider:

19 GRAM

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!