Balletles Pijnacker

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Willy

Pijnacker

Balletles Pijnacker

Theater, zang & dans

Ballet

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen, Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Elke week wordt er aandacht gegeven aan de techniek. De ene week als een echte 'techniekles' die start met een barre-/kringtechniek, midden en diagonaal. De andere week werken we aan dezelfde technieken, maar dan in een verhaal of themavorm.
Als kinderen wat ouder worden en zich meer ontwikkelen op het gebied van ballet, zijn ze er ook meer aan toe om wekelijks aan de barre te dansen. Als kinderen wat ouder worden en zich meer ontwikkelen op het gebied van ballet, zijn ze er ook meer aan toe om wekelijks aan de barre te dansen.

Over

Willy

De Dansacker staat bekend om haar kwaliteit en hoge niveau van de lessen alsook de prettige sfeer waarin lesgegeven wordt. Zowel voor leerlingen die een uur per week lekker willen ontspannen als voor onze leerlingen die tot wel 7 lessen per week volgen. Daarnaast worden er ook regelmatig workshops en andere activiteiten georganiseerd.

Opleider:

De Dansacker

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!