Ballet, Modern-Jazz and Jazz Ballet

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ballet, Modern-Jazz and Jazz Ballet

Liane

Theater, zang & dans

Wassenaar

Ballet

LESCODE:

C05TZ132

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 7,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ballet leren op onze school is een reis die begint vanaf de leeftijd van 3 jaar, we introduceren de eerste ballet ervaringen voor deze jonge kinderen in de context van verhalen en stimuleren muzikaliteit, verbeelding, improvisatie en dansgevoel.
Vanaf 5 jaar is het mogelijk om de Pre Primary syllabus of the Royal Academy of Dance (RAD) te volgen en zo langzaam toe te werken naar het behalen van de ballet diploma’s van de Royal Academy of Dance. Ook het trainen op pre-professioneel niveau (Vocational ballet examinations ) is bij ons mogelijk. Tevens kunnen we uw kind begeleiden voor audities van de Nederlandse en buitenlandse ballet- en dansacademies.

Over

Liane

Liane begon haar opleiding aan de balletacademie van Tilburg en ging vervolgens naar de Nationale Ballet Academie in Amsterdam. Ze behaalde haar teachers diploma aan de Royal Academy of Dance in Londen. Na een aantal jaren in Londen, Belgie en Nederland te hebben gedanst, begon Liane in 2002 met lesgeven bij Pointeworks Dance School. Tegenwoordig werkt ze ook als mentor voor de Royal Academy of Dance.

Opleider:

Royal Academy of Dance, Progressing Ballet Technique

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!