Aziatische kookworkshop

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Aziatische kookworkshop

Jinai

Eten & Drinken

Rotterdam

Kookles

LESCODE:

C03ED322

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen, Workshop

Niveau:

Beginner, Medior, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Bij de cursist / leerling thuis, Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 60,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bij Jinai / Het Zesde Geluk leer je tijdens een kookworkshop van alles te weten van een specifieke of meerdere Aziatische keukens en gerechten: van basis ingredienten, de onmisbare smaakmakers tot en met bijzondere kooktechnieken. Je krijgt veel tips mee om thuis verder eindeloos mee te experimenteren.
De verse ingrediënten die we voor onze wereldgerechten gebruiken, halen we dagelijks bij onze buren en andere Rotterdamse ondernemers. Bij de Chinese basiskeuken workshop die we geven, bieden we altijd een unieke rondleiding door de Aziatische supermarkt aan met uitgebreide uitleg van producten.

Privé workshops kunnen op afspraak worden aangevraagd.
Op zaterdagen worden ook workshops voor open inschrijvingen (met andere deelnemers) aangeboden.

Over

Jinai

Mijn naam is Jinai Looi 雷仁愛 , ik ben geboren in Singapore, maar getogen Rotterdamse. Het koken zit echt in mijn familie. Mijn vader en broer zijn beiden chefs. Op mijn 6e kookte ik stiekem toen mijn moeder niet thuis was mijn eerste gerecht: gepaneerde aubergine, wat ik toevallig op TV zag en het me wel lekker leek. Sindsdien is ben ik niet meer gestopt met koken en experimenteren van smaken, geuren en kleuren.

Ik ben een creatieve duizendpoot en o.a. werkzaam als lifestyle designer, chef, docent en ondernemer. Mijn creativiteit uit ik in diverse vormen zoals architectuur, kunst, fotografie, muziek en fooddesign. ​ Samen met het Team van Het Zesde Geluk verzorg ik diverse internationale kookworkshops, met als specialiteiten: de Aziatische en de Griekse keuken!

Opleider:

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!