Arabische les!

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Arabische les!

Najlaa

Vreemde talen

Arabisch

LESCODE:

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Medior

Leeftijd:

5 jaar of jonger, 6 - 12 jaar, 13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar

Locatie:

Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 18,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Met een student kijk ik altijd verder dan de huidige probleemstuk. Ik kijk ook naar de studievaardigheden van de student. Ik probeer altijd ook de studievaardigheden van de student aan te scherpen door te vertellen hoe ik vroeger te werk ging. Ik probeer altijd naast het uitleggen van de huidige stof, de student zelf naar een hoger niveau te begeleiden in het vak zelf en het studeren in het algemeen.

Over

Najlaa

Hallo, ik ben Najlaa! ik was Arabische lerares voor Armeniërs studenten in mijn staat Syrië , ik ben eigenaar van de Instituut . Ik heb gewerkt tijdens de studie van Universiteit . Ik ben ambitieus bij alles wat doe probeer ik altijd om met mijn maximale inzet het hoogst haalbare resultaat te behalen. Wanneer dit niet lukt zoek ik altijd naar de eventuele oorzaak zodat ik een volgende keer kan verbeteren. Ik ben creatief door mijn creatieve inslag kijk ik soms heel anders tegen bepaalde situaties aan. Hierdoor ontstaan soms leuke gesprekken en verrassende nieuwe inzichten. ik ben geduldig wanneer ik iemand iets moet uitleggen doe ik dit op een rustige manier en herhaal ik het net zo lang totdat hij of zij het begrijpt en/of zelfstandig de taak kan uitvoeren. Ik vind het leuk om mensen te helpen. Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets voor iemand heb kunnen betekenen.

Opleider:

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!