Arabisch leren lezen in 6 lessen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Naoufal

Rijswijk

Arabisch leren lezen in 6 lessen

Vreemde talen

Arabisch

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen, Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 13,15

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De cursus 'Arabisch leren lezen in 6 lessen' is er voor degenen die nog niet kunnen lezen. Zonder enige voorkennis kun je door deze cursus te volgen Arabisch lezen na 6 lessen. Deze cursus is erg interactief. Na een duidelijke uitleg met voorbeelden geven we jou de beurt, vervolgens geven wij jou het juiste antwoord en uitspraak. In deze cursus krijg je alles wat je wat moet weten en kennen om goed Arabisch te kunnen lezen.

Over

Naoufal

Praktisch Arabisch is het kwalitatieve, eenvoudige en Nederlandse lesplatform voor het leren van de Arabische taal! Wij bieden verschillende online cursussen aan op allerlei niveaus om het Arabisch machtig te worden.
Met jarenlange ervaring in het doceren van de Arabische taal, ontwikkelen wij nu onze eigen eenvoudige en resultaatgerichte cursussen om het voor jou nog makkelijker te maken om online, privé of groepsvorm Arabisch te leren.

Opleider:

Praktisch Arabisch

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!