Aandachttraining mindfulness

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Jacqueline

Nootdorp

Aandachttraining mindfulness

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Mindfulness

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De Amerikaan Jon Kabat-Zinn heeft Mindfulness met westerse psychologische inzichten verenigd tot de Mindfulnesstraining. De Mindfulness training is een praktische training gebaseerd op cognitieve psychotherapie (MBCT) en op Mindfulness gebaseerde stressreductie
door aandachttraining (MBSR). Mindfulness training is een 8 weken training gericht op meer aandachtig en bewust in je leven zijn en op het anders omgaan met stress, emotionele en fysieke pijn.
Het programma (stressreductie door aandachttraining) dat ontwikkeld is door Jon Kabat-Zinn heeft een positief effect op de kwaliteit van leven, en op het omgaan met o.a. stress, pijn, depressie, angst en moeheid.

Over

Jacqueline

Jacqueline is psycholoog NIP en een gediplomeerd yogadocente in Hatha yoga, zwangerschapsyoga en kinderyoga en geeft yogales vanaf 1994. In 1995 is ze gestart met het geven van de cursus babymassage. In 2004 is ze gestart met yoga voor moeder en kind. Jacqueline heeft een 4 jarige opleiding aan de academie voor natuurgeneeskunde te Amsterdam afgerond met het behalen van het diploma: natuurgeneeskundig therapeut. Zij heeft haar studie gezondheidspsychologie afgerond aan de Universiteit van Leiden. Zij heeft haar Mindfulness opleiding en training gevolgd bij het Instituut voor Aandacht & Mindfulness en in Rotterdam en Den Haag.

Opleider:

Mindfulness Centrum

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!