Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Eva

Den Haag

Zwemles Den Haag

Sport

Zwemmen

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Kinderen (tot 18 jaar)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 15,35

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Zwemschool Atlantic biedt de mogelijkheid tot het volgen van zwemlessen voor het A, B en C diploma. Bij de zwemlessen volgen wij de richtlijnen van het ZWEM ABC, opgesteld door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Daarnaast zijn we een gelicentieerde en erkende organisatie door de NRZ.

De zwemlessen geven wij in kleine groepjes van maximaal 8 kinderen of privéles.

Wanneer u klant bent bij Zwemschool Atlantic, kunt u het volgende van ons verwachten:
• A, B, C diploma
• Uniek afzwemfeest
• Veilig en met plezier leren zwemmen
• Gediplomeerde instructeurs
• Gemiddeld 8 kinderen per groep
• Constant overleg met ouders
• Online vorderingen van uw kind volgen
• Mogelijkheid lessen inhalen

Eva

Over

Hallo allemaal ik ben juf Eva. Ik ben geboren en opgegroeid in Bunschoten. Vanaf mijn 18e ben ik al actief als zwemlerares en toezichthouder in diverse binnen en buitenzwembaden. De afgelopen jaren gaf ik les in Kuikduin voor een werkgever en doe er een zomer job bij in Zwembad Bijtelskil in Sleeuwijk. Ook dit jaar ga ik naar Zwembad Bijtelskil om daar les te geven gewoon voor de lol. Sinds 1 April 2015 (nee dit is geen grapje) ben ik voor mezelf gestart en geef ik diverse lessen voor kinderen en volwassenen in Middin en de Boetzelaer. Ik ben getrouwd in 2012 met Maurits (met wen proef en afzwemmen komen jullie hem tegen met de presentielijst) en woon in Zwijndrecht samen met Bikkel onze valkparkiet (zo een met een kuifje en rode wangen) en een bak vol met guppy’s. Ik hoop mijn droom te kunnen verwezenlijken door leuke lessen samen te stellen en daarna te kunnen geven aan de kinderen en dit uit te breiden met andere leuke doelgroepen. Vooral kinderen met een “rugzakje” vind ik een uitdaging om aan te gaan.

Opleider:

Zwemschool Atlantic

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.