Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Manon

Rotterdam

Zeilen op een unieke locatie

Sport

Zeilen

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 100,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Voor jong en oud organiseren wij een 16m2 club, een Optimisten club en een O'pen Bic club. Deze clubs bestaan uit zes zondagochtenden in trainingsvorm van 09.30 uur tot 12.30 uur zeilen in één van deze drie disciplines onder begeleiding van instructeurs. Privéles (maximaal twee personen) is een ideale mogelijkheid voor individuele zeilers en voor twee personen om de officiële CWO1 en CWO2 zeildiploma's in de kielboot 16m2 te halen. Het voordeel van privéles is de intensieve aandacht die u krijgt tijdens de twee uur les. Dit is ideaal voor mensen die wel eens willen ervaren wat zeilen is en ook zeer geschikt voor zeilers die het jaren niet meer gedaan hebben en hiermee hun zeilervaring willen bijspijkeren.

Manon

Over

Op het mooiste plekje van Rotterdam aan de Kralingse Plas is de Rotterdamse Zeilschool de Lelie gevestigd. Op deze unieke locatie met veel historie geven wij zeillessen aan de jeugd, volwassenen en organiseren wij bijzondere evenementen voor bedrijven en scholen. Als zeilschool zijn wij aangesloten bij het Watersportverbond en leiden wij op volgens de eisen van het CWO.
We bieden iedereen de mogelijkheid om te leren zeilen.

Opleider:

Rotterdamse Zeilschool de Lelie

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.