Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Maria

Rotterdam

Zangles voor iedereen

Theater, zang & dans

Zang algemeen

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 7,30

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wij geloven dat elke leerling met de juiste persoonlijke coaching beter kan leren zingen. Elke leerling komt bij ons binnen met andere problemen en vragen en daar gaan we mee aan de slag. De verschillende zangcoaches werken met de zangmethodieken van EVT (Estill Voice Training System), CVT (Complete Vocal Technique) en Speech Level Singing. Verder kunnen de zangcoaches je helpen bij het schrijven van je eigen liedjes en bijvoorbeeld het voorbereiden op een optreden of auditie. Tijdens ‘On Stage’ krijg je de mogelijkheid om podium ervaring op te doen!

Maria

Over

Maria Mendes (1985) is jazz-zangeres met een Master in vocale Jazz en Braziliaanse zang performance, die zij behaalde bij Codarts conservatorium van Rotterdam. Ze studeerde in New York, Brussel, Rio de Janeiro en Porto. In het verleden won ze diverse internationale zangcompetities, waaronder het Nederlands Jazz Vocalisten Concours, waar in het verleden ook Wouter Hamel de eerste prijs in de wacht sleepte.

Opleider:

Zangles Rotterdam

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.