Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Zangstudio Den Haag

Den Haag

Zangles in Den Haag van meerdere gediplomeerde docenten

Theater, zang & dans

Zang algemeen

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

6 - 12 jaar, 13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 0,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wil je leren zingen of een instrument bespelen? Of ben je al een ervaren muzikant? Dan ben je hier op de juiste plek. Zangstudio Den Haag biedt de volgende lessen aan: Privélessen, Duolessen, Groepslessen, Auditie-training, Ensemble Zang, Close Harmony, Topklas, Pianoles, Gitaarles, Demo Opnames, Auditietraining, Muziektheorie/Solfege, etc. Van beginner tot professioneel - iedereen is welkom. Ook zeer geschikt voor singer/songwriters en bandcoaching voor tips 'n tricks, coaching op het gebied van performance en het conditioneren van je stem. Lessen worden aangeboden vanaf de leeftijd van 4 jaar.

Zangstudio Den Haag zit op een prachtige locatie in het Bezuidenhout/Beatrixkwartier en heeft de beschikking over 3 studio's en een foyer. De studio's zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast is de studio goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er voldoende parkeermogelijkheid. Een unieke ruime locatie in het hartje van Den Haag.

In de lessen wordt o.a. aandacht besteedt aan techniek, muzikaliteit, repertoire en presentatie. De lessen worden op maat gemaakt. Kijkend naar je niveau, leeftijd, werkpunten en interesse wordt er voor gezorgd dat je snel vooruitgang boekt (en merkt!) en op een gezonde en leuke manier "alles uit je instrument kan halen". Repertoire wordt gekozen in overleg met de leerling.

Zangstudio Den Haag

Over

Zangstudio Den Haag werkt alleen met gediplomeerde docenten (BA en/of MA) en laatstejaars Conservatorium studenten met een Minor Educatief. Elke docent heeft zijn/haar eigen achtergrond en specialiteit.

Tijdens een proefles kun je kijken of de docent aansluit bij je wensen en indien nodig proeflessen volgen bij meerdere docenten. De docenten begeleiden je met de piano of gitaar, uiteraard is het zingen met karaoke band en microfoon ook mogelijk. Daarnaast zijn er pianos, een keyboard, gitaar, viool en ukelele aanwezig - mocht je jezelf willen begeleiden. Je eigen instrument meenemen is natuurlijk ook mogelijk. Elke docent heeft zijn/haar eigen specialiteit.

Zangstudio Den Haag biedt ook de mogelijkheid aan om een zangnummer op te nemen, zowel audio als video. Dit kan op aanvraag plaatsvinden op zondagen.
We beschikken over professionele opname apparatuur. Alle leeftijden en niveaus welkom. Ook voor leerlingen buiten onze studio.

Vier keer per jaar organiseren we zangpresentaties/concerten. De presentaties zijn intern in onze studio en de concerten in een theater. Leerlingen die graag willen optreden kunnen zich hiervoor opgeven. Dit is uiteraard niet verplicht, maar wel een leuke en goede ervaring.

Kortom, Zangstudio Den Haag is er voor iedereen die zich verder wilt ontwikkelen op muzikaal gebied. Hopelijk zien we je snel bij ons in de studio voor een vrijblijvende proefles!

Opleider:

Zangstudio Den Haag

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.