Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Tineke

Den Haag

Zangles in Den Haag

Theater, zang & dans

Zang algemeen

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 37,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In mijn zangles gaan we samen op zoek naar jouw eigen stijl en stem, want jouw stem is uniek! Hiervoor werken we ten eerste aan houding en ademhaling. Maar daarnaast zijn ook zaken als timing, frasering, intonatie, dynamiek en interpretatie natuurlijk heel belangrijk. Als je eenmaal wat verder bent kunnen we bovendien werken aan improvisatie en podiumpresentatie, en zal ik je desgewenst begeleiden op weg naar een auditie.

Tijdens de zangles gaan we op zoek naar een lesvorm die het best aansluit op jouw mogelijkheden en wensen. Zelf ben ik vooral thuis in de volgende stijlen: klassiek, licht-klassiek, musical, pop/jazz, franse chansons en kleinkunst. We kunnen dus alle kanten op!

Tineke

Over

Tineke is al lange tijd werkzaam als zangdocente, zangeres, muzikant en organisator. Ze studeerde dwarsfluit en zang aan de conservatoria van Den Haag en Amsterdam. 
Naast zangles geeft zij ook vocal coaching, stemvorming en koorscholing.
 Ze heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig zangpedagoge, en staat open voor verschillende muziekstijlen. Ook wil ze als docent blijven groeien. Daarom volgde ze de afgelopen jaren vele cursussen, waaronder de cursus ‘Complete Zangtechniek’ van C. Sadoline en ‘Core Singing’ bij Meribeth Dayme. Verder nam ze deel aan de Zangmethodiekcursus van Ineke van Doorn. Daarnaast organiseert Tineke ook zelf zangcursussen in Frankrijk
 (zie www.studiodagny.nl)
. Ook is ze momenteel verbonden aan de Muziekschool Zuidplas: MOZ-art.

Opleider:

De Haagse MuziekCentrale

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.