Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Jacqueline

Rotterdam

Zangles: op zoek naar jouw stem

Theater, zang & dans

Zang algemeen

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 12,06

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Lessen kunnen op maat samengesteld worden voor alle leeftijden. Je kunt individueel les nemen, maar ook als duo of in een groep. Waar behoefte aan is. Het gaat om de ontwikkeling van je eigen stem en je muzikaliteit. Je kunt wekelijks lessen, maar ook om de week. Je kunt zelf aangeven aan welk genre je graag zou willen werken, musical, pop of klassiek bijvoorbeeld. Onder het lesaanbod is er ook een operacursus voor jongeren.

Jacqueline

Over

Jacqueline Janssen zong zo’n 10 jaar als kind bij het kinderkoor De Zonnestraaltjes. Ze heeft in Maastricht aan het conservatorium klassiek zang en de Muziekdramatische opleiding gestudeerd. Na haar studie zong ze als solist bij diverse gezelschappen. Ze heeft het performen altijd gecombineerd met lesgeven. Jacqueline heeft 12,5 jaar lesgegeven op de VAK in Delft en 18 jaar bij Jeugdtheater Hofplein. Sinds 2013 heeft Jacqueline zich volledig gericht op lesgeven en heeft ze een eigen zangschool in Rotterdam.

Opleider:

Jaja Zangcoach

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.