Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ludwig

Voorburg

Yogalessen in Voorburg

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 10,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

YinYang Balance is een jong bedrijf welke de slogan: 'natuurlijke oplossingen voor meer gezondheid en geluk' als credo in haar logo staat.
De term Tao Yin betekent letterlijk 'het sturen van energie'. Tao Yin, ook wel Chinese yoga genoemd, is duizenden jaren oud en wordt beschouwd als de basis van Qi Gong en de voorloper van alle energetische bewegingskunst van China.
Het is een zacht yoga systeem dat werkt met stretch oefeningen die de intentie trainen en gericht zijn op het openen en in balans brengen van het lichaam, zowel zuiver fysiek als energetisch via de meridianen.

Naast de yoga lessen is het ook mogelijk (proef) lessen Qigong en Tai Chi bij te wonen.

Ludwig

Over

Ludwig Schutte, aanvankelijk opgeleid in commerciële economie (HEAO) en scheepsbouwtechniek, heeft, na zijn expatriate periode in Singapore, een eigen reclame-technisch bedrijf opgezet en gerund voor 13 jaar.
Sinds zijn 6e jaar is hij bezig met oosterse krijgskunsten. Na diagnose van reuma heeft hij zich sedert 1996 in de Taoistische interne energietraining verdiept. In 2015 werd vastgesteld dat er geen meetbare waarden van reuma meer in zijn bloed terug te vinden waren.
Verder is hij actief als Traditional Chinese Medicine (TCM)-, Qigong-, Acupunctuur en Massage therapeut, doceerde Zuid-Amerikaanse dans en geeft les in Tai Chi, Self Defence, Qigong, Yoga (o.a. Taoïstische Yoga), Healing Tao, Meditatie en Oosterse Massage vormen.

Naast het doceren aan groepen geeft hij ook personal body en mind coaching sessies.

Opleider:

YinYang Balance

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.