Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Jessica en Sietske

Den Haag

Yogales in Den Haag

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 12,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In onze sfeervolle yogastudio in het Statenkwartier combineren we verschillende vormen van yoga in toegankelijke reeksen en houdingen (asana’s) voor zowel beginners als gevorderden. Yoga geeft een krachtige impuls aan de gezondheid en zorgt voor balans. Persoonlijke aandacht en plezier staan centraal tijdens de lessen. Een kwartier voor de les ben je welkom en na de les is er ruimte voor een kop thee. Yogamatjes, meditatiekussens, stoelen en dekentjes zijn aanwezig.

Jessica en Sietske

Over

Wij zijn Sietske (links) en Jessica (rechts). Onze passie is: mensen vol in hun kracht zetten met yoga en meditatie! Wij leerden elkaar kennen tijdens de meditatieopleiding en besloten spontaan om samen een yoga-en meditatiestudio op te richten: Gun Jezelf Yoga! Persoonlijke aandacht, plezier en stilte in beweging staan centraal in de lessen. Na onze universitaire studies hebben we elk ons eigen pad bewandeld en yoga en meditatie ontdekt: dat smaakte naar meer. Naast afgestudeerd yoga-en meditatiedocent hebben we verschillende opleidingen gedaan op het gebied van coaching, mindfulness, energie-en lichaamswerk. Voor ons betekent yoga en meditatie: de verbinding met jezelf maakt de wereld mooier.

Opleider:

Gun Jezelf Yoga

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.