Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Vanessa

Wassenaar

Yoga voor ouderen

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

66 jaar of ouder

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 7,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De hatha yoga lessen zijn bedoeld voor mensen vanaf 60 jaar en ouder en gericht om de souplesse van lichaam en geest te vergroten. De oefeningen geven subtiele rekking en strekking en zijn niet moeilijk waardoor het verschil tussen spanning en ontspanning duidelijk voelbaar is. Door een samenspel van beweging en adem bevordert de doorbloeding en beweeglijkheid.
Iedereen die met yoga bezig is, merkt dat er heel subtiel veranderingen plaats vinden. U zult merken dat uw gezondheid, energie en geestelijke toestand verbeteren, waardoor u fysiek en emotioneel in balans komt. Yoga is een prachtige ondersteuning naar een gezond ouder worden.

Vanessa

Over

Met veel plezier geef ik al jaren yogalessen, begeleiding en workshops aan specifieke doelgroepen waaronder zwangere, mama & baby, mama's. Het is mooi om te zien hoe aanstaande moeders in hun zwangerschap geleidelijk toe groeien naar de bevalling en de geboorte van hun kindje en de nieuwe fase van hun leven als moeder.

Opleider:

Vansi Yoga

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.