Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Detta

Rotterdam

Yoga in Rotterdam

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Restorative aerial yoga hangt het doek iets boven de grond. Een rustige en ontspannende yogales waarbij je wordt gedragen door het doek in verschillende houdingen, zodat het lichaam zich kan herstellen ook waar spanning zit. Bedrijfsyoga: Ontspanning op de werkplek is vaak ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer. Zo sluipen veelvoorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out erin. ​Sivananda is afgeleid van hatha yoga. Een typische yogales omvat de zonnegroet, 12 basishoudingen, twee ademhalingsoefeningen en een diepe eindontspanning. Naarmate het niveau stijgt worden de houdingen langer aangehouden en worden er variaties op de basishoudingen geleerd. Houdingen waarbij spanning en ontspanning elkaar afwisselen.

Detta

Over

Een baan, een druk gezinsleven, maar altijd wel met yoga bezig geweest. Yoga is wat balans bracht in dit druk bestaan. Door de jaren heen heb ik verschillende vormen van yoga beoefend (o.a. Hatha, Ashtanga, Bikram, Raja, Pilates). Toen het gezinsleven wat minder druk werd, heb ik besloten om de Rajayoga docentenopleiding te volgen. Daarna ben ik in contact gekomen met Sivananda yoga. Een authentieke stijl waar alles wat ik geleerd had bij elkaar leek te komen.

Opleider:

Yogaself

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.