Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marjoleine

Nootdorp

Yoga in Nootdorp

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 10,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De yogalessen die ik verzorg zijn toegankelijk en verdiepend, een les bestaat uit alle aspecten van het volledige yogapad. Prestatie is niet nodig. We zijn met wat is, in elk moment. De adem als dragende kracht in elke beweging, waardoor verstilling en meditatieve aandacht ontstaat. Meditatieve aandacht ontwikkelen wordt ook wel mindfulnessbeoefening genoemd in andere tradities. Elke les wordt afgesloten met een begeleide eindontspanning (savasana).

Marjoleine

Over

Yogabeoefening was voor mij de methode mezelf terug te vinden, achter die muur van verwachtingen en alle etiketjes die in de loop van het leven op me geplakt waren (vooral door mijzelf). Het loslaten hiervan ging echt niet van de een op de andere dag. Maar er was iets van binnen ontwaakt dat zich niet meer liet onderdrukken. Er volgden jaren van confrontaties aangaan, loslaten, keuzes maken, vertrouwen, inspanning, ontspanning en overgave. Allemaal woorden die heel gemakkelijk uit te spreken zijn. We denken de woorden te begrijpen maar vaak vergt het vurige inzet, liefdevolle volharding en geduld om ze echt te doorvoelen en te realiseren. Op reis door lichaam en geest en jeZelf (her)vinden, dat is voor mij waar het yogapad en Yoga over gaat.

Opleider:

Yoga- Adem en Meditatie in Nootdorp

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.