Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Saskia

Leidschendam

Yoga & Pilates bij Bidalasana Body & Mind

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 35,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Yoga is een uitdaging voor lichaam en geest, maakt je lenig en sterk, vergroot je uithoudingsvermogen, evenwicht en concentratievermogen. Yoga is goed voor de longen, bloedsomloop, spijsvertering en de organen, klieren en spieren. De lichamelijke weerstand wordt verbeterd, doordat het natuurlijk evenwicht wordt hersteld. Met yoga leer je hoe je je lichaam kunt ontspannen en je geest beter tot rust kunt laten komen; yoga ontspant dus lichaam én geest.

Saskia

Over

Bidalasana Body & Mind is een boutique Pilates- en Yogastudio en sinds februari 2009 gevestigd in het bedrijfsgedeelte van een zogeheten woon/werkwoning aan de Vinkenborghlaan 31 – 32 te Leidschendam.
De sfeer zoals die tijdens de lessen is, komt ook tot uiting in de inrichting van de studio: licht en aangenaam rustig, met als doel tijdens de inspanning te kunnen ontspannen.
Saskia van Gelder (1964) is eigenaar van de studio. Zij verzorgt met veel plezier alle lessen die bij Bidalasana Body & Mind worden gegeven.

Opleider:

Bidalasana

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.