Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marle

Munstergeleen

Workshops sieraden maken in Munstergeleen

Mode & Design

Sieraden maken

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

21 - 65 jaar, 66 jaar of ouder

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 59,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In samenwerking met Uniek Sieraad verzorg ik gezellige en creatieve workshops voor iedereen die het leuk vindt om in één dag(deel) kennis te maken met edelsmeden en zelf een zilveren sieraad te maken. Maak zelf een zilveren ring, hanger of armband tijdens een workshop! Wil je wat meer weten over ons mooie vak? Boek dan een mini-cursus! Vorm geven aan je relatie? Kom dan bij mij vriendschaps-, trouw- of relatieringen maken in zilver of (een combinatie van) andere materialen. Heb je nog “oud” goud in een laatje liggen? Tijdens een workshop maak je er een mooi nieuw sieraad van. Voor een mooie herinnering is het ook mogelijk een gedenksieraad te maken met persoonlijke tekst, vingerafdruk, as, etc. Alle workshops onder persoonlijke en professionele begeleiding!

Marle

Over

Ik ben Marle Vahsen. Ik ben goudsmid en vind het fantastisch om mijn vakkennis en creativiteit te delen tijdens workshops.

Opleider:

Uniek Sieraad

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.