Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Maaike

Den Haag

Workshops sieraden maken

Mode & Design

Sieraden maken

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen, Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 50,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Sieraden maken kan in het gezellige atelier van Bodali Jewels en op locatie (beperkt aanbod). Ik geef de lessen en workshops in kleine groepjes zodat ik iedere deelnemer voldoende aandacht kan geven.
Als je lessen gaat volgen dan begin je bij het begin en leer je het vak van edelsmid of Art Clay artist kennen. Als je een workshop volgt dan maak je in 1 of 2 dagen een sieraad. Naast sieraden maken kun je bij Bodali Jewels ook leren om (edel)stenen cabochon te slijpen, die je later in een sieraad kan verwerken.
Er is een divers aanbod zowel voor 1 op 1, in kleine groepjes, vrijgezellen- en bedrijfsfeestjes, maar ook voor stelletjes die samen relatieringen willen maken.
Ook jij kan al je creativiteit kwijt in het zelf maken van een uniek sieraad, hoe leuk is dat!

Maaike

Over

Van kind af aan ben ik erg creatief en geïnteresseerd in sieraden. Op jonge leeftijd maakte ik sieraden van metaal, draad en kralen en genoot ervan om leuke knutselwerkjes te maken. Na het volgen van een workshop ring maken bij een edelsmid, was ik zo enthousiast geworden over deze ambacht dat ik de opleiding ben gaan volgen. Om een breder aanbod te kunnen bieden heb ik een opleiding tot Art Clay instructrice en stenen slijpen gevolgd. Deze drie disciplines smelten in mijn werk perfect samen om mooie kunstwerkjes te kunnen maken.
In februari 2017 is mijn droom uitgekomen: Een eigen atelier! Hier kan ik met trots, plezier, geduld en precisie werken aan de kunstwerkjes voor Bodali Jewels.
Ik draag graag mijn passie over tijdens lessen en workshops. Zo gaaf om te mogen doen!

Opleider:

Bodali Jewels

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.