Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Carlo

Pijnacker

Workshop Spaanse Tapas

Eten & Drinken

Kookles

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 57,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In de workshop Spaanse Tapas worden diverse Tapas bereidingen behandeld. Zoals: bakken, marineren, en vullen van gerechten.
Ook het maken van een heuse tortilla kun je leren. Ook de combinatie met vis en vlees en vegetarische Tapas krijgt de aandacht. Je leert omgaan met knoflook en je proeft de originele piment uit de Spaanse keuken.
We trachten op een gezonde manier de gerechten te bereiden en dit ook uit te dragen. De bereidingswijzen zijn makkelijk thuis te herhalen en op deze manier kan je thuis als een professionele kok je gasten verrassen.

Carlo

Over

Mijn naam is Carlo Straver en ik ben een kok in hart en nieren. Mijn 8-jarige opleiding voor restaurant-kok heb ik met groot succes afgerond als beste leerling-kok van Zuid-Holland in 1981. Na mijn carrière als Chef-kok en Sous-chef ben ik in 1988 voor mezelf begonnen en heb Party organisatie De Harlekijn opgestart en 10 jaar lang geleid. De passie om te ondernemen zit in het bloed. Tegenwoordig verdeel ik mijn werkzaamheden tussen Nederland en Frankrijk. Vanuit Carlo Straver Culinair in Pijnacker verzorg ik in de maanden oktober tot en met april kookworkshops om u met nieuwe ideeën en frisse inzichten culinair te verwennen.

Opleider:

Corlos Straver Culinair

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.