Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Maarten

Wassenaar

Wijncursussen in Wassenaar en omstreken

Eten & Drinken

Wijncursus

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 50,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Op verschillende lokaties in Den Haag, Wassenaar en Leiden zullen wij starten met de volgende twee cursussen:
De cursus Wijnvignet (SDEN 1) bestaat uit twee avondvullende programma’s. Het lesboekje ‘Ik weet wat van wijn’ is de leidraad naar alle kennis die moet worden opgedaan om aan het online examen te kunnen deelnemen.
De Basiscursus Wijin (SDEN 2) bestaat uit vijf avonden vol van theoretische en praktische kennis. Het lesboekje “ik weet meer van wijn” is de leidraad naar alle kennis die moet worden opgedaan om examen te kunnen doen. Tijdens deze 5 avonden zullen er meer dan 50 wijnen geproefd worden en zullen wij u kennis op niveau brengen in een zeer praktijkgerichte cursus.

Maarten

Over

Iets positiefs over je zelf schrijven komt vaak zo onnatuurlijk over, maar ik denk dat de woorden van een mijn oud collega Oscar van Leeuwen mij goed omschrijven. "Maarten is een zeer gedreven professional die zijn doel nooit uit het oog verliest, zonder daarbij de menselijke kant uit het oog te verliezen. Een op en top scorende spits in een team. " Als ik er nog iets aan toe zou mogen voegen dan is "passie" het geen mij drijft en een belangrijk onderdeel is van mijn zijn als mens en professional.

Opleider:

Wine and Drinks

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.