Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Kirsten

Rotterdam

Wijncursus Rotterdam

Eten & Drinken

Wijncursus

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 44,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wil je graag meer leren over wijn en tegelijkertijd je smaak en stijlvoorkeuren ontdekken? Een wijncursus is een leuke manier om een echte wijnkenner te worden. Kirsten van Hart voor Wijn geeft wijncursussen in Rotterdam centrum, in het sfeervolle proeflokaal van Wijnwinkel Le Nord.

Wijn en de wereld er om heen is groot en fascinerend. Wijn drinken is lekker maar snappen wat je drinkt maakt het leuker en spannender. Afhankelijk van het niveau van de wijncursus, behandelen we de meest bekende wijnstreken en de wijnen. We bespreken hoe wijn wordt gemaakt en bespreken én proeven de bekendste druivenrassen uit de belangrijkste gebieden. Wat kun je ontdekken als je kijkt, ruikt en proeft aan wijn en waar komen die aroma’s eigenlijk vandaan? Allemaal zaken die je leert bij het volgen van een wijncursus.

Kirsten

Over

Als enthousiaste vinoloog geeft Kirsten van Harten van Hart voor Wijn les over wijn. Wijn wordt gemaakt om van te genieten én hoe meer je er van weet, hoe leuker het wordt. De wijncursussen zijn sfeervol, leerzaam en toegankelijk. Voor iedereen wijnliefhebber, met of zonder wijnkennis. Genieten van goede wijn in een gezellige setting staat bij Hart voor Wijn altijd voorop.

Opleider:

Hart voor Wijn

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.