Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Abdelaziz

Rotterdam

Turbo en groeps zwemlessen

Sport

Zwemmen

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

5 jaar of jonger

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Doel Turbo zwemlessen zwemdiploma-A, B of C:
Dat uw kind aan het einde van de Turbo week zwemlessen zijn/haar welverdiende zwemdiploma-A, B of C heeft behaald.

Toelatings- eisen zwemdiploma-A:
Kan uw kind in het diepebad zwemmen met/zonder hulpmiddelen? Dan kunt u uw kind aanmelden/inschrijven voor de Turbo zwemlessen.
Na het inschrijfformulier ingevuld en verzonden te hebben ontvangt u binnen 72 uur een uitnodiging voor een kosteloos zwemtest van ons.Tijdens deze zwemtest willen wij beoordelen of uw kind capabel genoeg is om deel te kunnen nemen aan de onderstaande Turbo/spoed zwemlessen.

Abdelaziz

Over

Van straatschoffie tot zwemleraar van het 'Jaar'

De ‘Zwemonderwijzer van het jaar’ komt uit Rotterdam.

In de finale moest hij (meester Abdelaziz) in een zwembad in Koog aan de Zaan samen met twee andere finalisten uit Bemmel en Mijdrecht zwemles geven aan een groep kinderen. Een jury besliste dat Abdelaziz el Khamssi de beste was. De jury koos voor hem omdat hij door zijn rustige uitstraling de kinderen op hun gemak wist te brengen en hen tevens kon uitdagen om te leren. Khamssi overtuigde de jury door zijn gevarieerde lessen, zijn interactie met de kinderen en zijn overduidelijke passie voor het zwemonderwijs.

Tijdens deze verkiezing wordt gekeken naar passie voor het vak en aandacht voor het kind. De Rotterdamse zwemleraar mag zich nu een jaar lang de beste zwemonderwijzer van Nederland noemen. Het is de derde keer dat de prijs wordt verdeeld.

Meester Abdelaziz is nu actief met zijn zwemscholen omgeving Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis, Schiedam & Antwerpen

Opleider:

Zwemschool Turbo

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.