Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Raymond

Rotterdam

Tennissen

Sport

Tennis

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Of je nu wilt tennissen voor de gezelligheid, om lekker actief bezig te zijn of om je prestaties op de baan te verbeteren en toernooien en/ of competitie gaat spelen, bij At Vantage Tennis Academy ben je aan het goede adres. Ons trainersteam zet zich vol enthousiasme in voor tennissers met alle speelsterktes.
In de trainingen besteden wij aandacht aan de techniek, tactiek, mentaliteit en conditie. Om hier meer gevoel bij te krijgen maken wij gebruik van diverse ondersteunende hulpmiddelen, zoals een video-analyse, pionnen, ladders, rode-, oranje-, groene-, gele- en softballen, mini-netjes, houten rackets etc.

Wij zijn op meerdere verenigingen actief en verzorgen lessen en trainingen op prestatief en recreatief niveau op de volgende negen locaties:
- TC Rozenburg
- TC Westvoorne (Rockanje)
- TV Vierpolders
- TV Victoria (Rotterdam)
- Tennisvereniging Oosterpark Capelle – TOC (Capelle a/d IJssel)
- DLTC-Thialf (Dordrecht)
- D.L.T.C. Dash’35 (Dordrecht)
- Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht – TOP (Papendrecht)
- TV Waddinxveen

Raymond

Over

De in Rockanje opgegroeide en woonachtige Raymond Schot is directeur-eigenaar van At Vantage Tennis Academy. Hij heeft in zijn jeugdjaren zelf op hoog niveau internationaal getennist.

Opleider:

At Vantage Tennis Academy

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.