Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Jeanette

Rotterdam

Sterker Verder personal coaching

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal coaching

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 95,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wanneer je je leven mooier wilt maken door meer rust te ervaren, meer te kunnen genieten, niet steeds in dezelfde valkuil te trappen, bewuster te leven, kortom: meer kwaliteit van leven te ervaren, dan is personal coaching (of life coaching) iets voor jou. Als mental coach zie ik ook vaak mensen die tegen grenzen aanlopen en om die reden hulp zoeken. Wanneer je tegen grenzen aanloopt voelt dat misschien heel vervelend, maar je kunt het ook zien als een vorm van ontwikkeling, van persoonlijke groei. Je bent kennelijk toe aan iets nieuws of anders. Iets dat beter bij je past. Met coaching kunnen we onderzoeken waarom je bent vastgelopen en waar je naar toe wilt.

Jeanette

Over

Mijn naam is Jeanette van der Pijl en ik wil niet “zomaar” een coach zijn, maar een heel goede coach! Om dat voor elkaar te krijgen ben ik goed opgeleid, blijf ik me bijscholen en heb ik ruime ervaring. Ik ben oprecht geïnteresseerd, luister goed en denk met je mee. Mijn belangrijkste doel is om jou te laten zien dat je beschikt over de mogelijkheden om de uitdagingen in jouw leven aan te gaan. Daar ben ik van overtuigd!

Opleider:

Sterker Verder

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.