Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Joost

Rotterdam

Sportlessen, voedingsadvies & more

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit, Sport

Bootcamp

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar

Locatie:

Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 3,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bij ZweetCoach bieden we online live groepssportlessen en privétrainingen aan. Naast de online variant komen we ook een aantal keer per week samen voor een real life Bootcamp in het park. De lessen variëren van high intensity interval trainingen tot krachttraining en pilates. In de groepslessen worden altijd alternatieven gegeven zodat jij op jouw niveau kan blijven bewegen.

Niet alleen zweten we bij ZweetCoach, we Eten ook! Tijdens de voedingscoachingssessies gaan we in op wat jouw doelen zijn met betrekking tot je dieet. We maken samen een plan waarbij we stap voor stap jouw visie op voeding veranderen, waardoor je nooit meer een of ander crashdieet hoeft te volgen om gezond te zijn!

Voor meer informatie kan je altijd een berichtje sturen of onze website bekijken!

Joost

Over

Hallo! Ik ben Joost, 28 jaar oud en opgegroeid in een klein dorpje in Zeeuws-Vlaanderen. Na de middelbareschool ben ik neurobiologie gaan studeren in Nijmegen, waar ik naast mijn studie ben gaan werken bij Fit for Free als groepslesdocent en trainer! Hier ontdekte ik mijn passie voor deze tak in de sportwereld. Om nu mijn studie te combineren met mijn hobby, ben ik mijn bedrijf ZweetCoach gestart. Met ZweetCoach probeer ik mensen te helpen gezonder te leven, meer te genieten en lekker te bewegen!

Opleider:

ZweetCoach

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.