Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Henk

Rijswijk

Spaanse tapas maken

Eten & Drinken

Kookles

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De Spaanse tapas zou zijn oorsprong hebben in de 16e eeuw, Keizer Karel V constateerde dat zijn ruiters veelal dronken op hun paard zaten. Daarom verordonneerde hij alle Spaanse herbergen om altijd eten te serveren bij drank, zodat zijn ruiters niet meer alleen dronken. De tapa was geboren. 5 eeuwen later kun je in onze kookstudio zelf deze heerlijke Spaanse gerechten maken bij onze Spaanse kookworkshop.

Henk

Over

Henk (links) is de kok met ruim 40 jaar ervaring bij onder anderen gerenommeerde bedrijven als Hotel Des Indes en het Kurhaus.
Henk, of inmiddels één van onze andere zorgvuldig geselecteerde chefs, neemt je mee op een culinair avontuur. Onder het genot van een lekker wijntje tover je samen met een echte kok een heerlijk diner op tafel. Bij Let’s Cook Together staat gezelligheid centraal, niets moet en alles mag. Zie het als een avondje uit met vrienden, met voldoende drank en heerlijk eten. Maar wel een waar je ook nog lekker bezig blijft.

Opleider:

Let's Cook Together

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.