Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Rosana

Rotterdam

Spaans leren met Rosana

Vreemde talen

Spaans

Type cursus:

Groepsles, 1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 17,20

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

El Abanico is in 1995 opgericht met het doel om in Rotterdam een breed scala van cursussen te bieden aan mensen die op een leuke manier, snel en gedegen Spaans willen leren. Daarmee zijn we de oudste Spaanse school in Rotterdam.
El Abanico betekent waaier of scala verwijst naar het idee om niet alleen Spaans te leren, maar ook om aandacht te besteden aan de literatuur, muziek, kookkunst en andere aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. Hiermee bieden wij een compleet Spaans programma aan.

Je kunt zowel groepslessen op alle niveaus volgen alsmede privelessen inboeken. Tijdens de lessen wordt aandacht gegeven aan de grammatica en de woordenschat, maar ook praktijk situaties worden veel behandeld. Tevens geven wij conversatielessen en bedrijfstrainingen.

Rosana

Over

Rosana geeft Spaanse le sinds 2000, is afkomstig uit Salamanca en is bovendien Meester in de Rechten. Ze is gecertificeerd docent en examinator en maakt zelf ook veel eigen lesmateriaal.

Haar lessen kenmerken zich door de creativiteit en humor. Middels de creativiteit in de lessen leren studenten Spaans op een heel natuurlijke en spontane manier. De humor houdt haar leerlingen scherp, gefocusseerd ene volgen ze met meer belangstelling haar lessen. Leren moet leuk zijn. Zij noemt het zelf “Spaans zonder pijn”.

Opleider:

El Abanico

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.