Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Pablo

Rotterdam

Spaans leren met Pablo

Vreemde talen

Spaans

Type cursus:

Groepsles, 1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 17,20

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

El Abanico is in 1995 opgericht met het doel om in Rotterdam een breed scala van cursussen te bieden aan mensen die op een leuke manier, snel en gedegen Spaans willen leren. Daarmee zijn we de oudste Spaanse school in Rotterdam.
El Abanico betekent waaier of scala verwijst naar het idee om niet alleen Spaans te leren, maar ook om aandacht te besteden aan de literatuur, muziek, kookkunst en andere aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. Hiermee bieden wij een compleet Spaans programma aan.

Je kunt zowel groepslessen op alle niveaus volgen alsmede privelessen inboeken. Tijdens de lessen wordt aandacht gegeven aan de grammatica en de woordenschat, maar ook praktijk situaties worden veel behandeld. Tevens geven wij conversatielessen en bedrijfstrainingen.

Pablo

Over

Pablo woont sinds 2013 in Valencia en komt uit Valencia. Na de kunstacademie heeft hij zich geschoold als docent Spaans. Hij is zeer geïnteresseerd in talen, heeft zelf in meerdere landen gewoond en daar de taal geleerd. Hij kan zich daarom ook goed verplaatsen in zijn leerlingen. Tijdens zijn lessen komen alle onderdelen van een taal, lezen, schrijven, luisteren en spreken aan bod en wordt tijdens zijn lessen veel gebruik gemaakt van filmpjes, maar ook songteksten.

Opleider:

El Abanico

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.