Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Esther

Rotterdam

Spaans leren met Esther

Vreemde talen

Spaans

Type cursus:

Groepsles, 1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 17,20

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

El Abanico is in 1995 opgericht met het doel om in Rotterdam een breed scala van cursussen te bieden aan mensen die op een leuke manier, snel en gedegen Spaans willen leren. Daarmee zijn we de oudste Spaanse school in Rotterdam.
El Abanico betekent waaier of scala verwijst naar het idee om niet alleen Spaans te leren, maar ook om aandacht te besteden aan de literatuur, muziek, kookkunst en andere aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. Hiermee bieden wij een compleet Spaans programma aan.

Je kunt zowel groepslessen op alle niveaus volgen alsmede privelessen inboeken. Tijdens de lessen wordt aandacht gegeven aan de grammatica en de woordenschat, maar ook praktijk situaties worden veel behandeld. Tevens geven wij conversatielessen en bedrijfstrainingen.

Esther

Over

Een eigenschap van Esther is dat zij een geduldige docent is en dat zij tracht het lesmateriaal op een zo simpele manier over te brengen en gedoseerd haar kennis deelt met haar leerlingen. Esther komt uit Madrid en is sinds 1991 actief als docent en is ook gecertificeerd examinator DELE. (Instituto Cervantes Utrecht). Tevens heeft zij de HBO Lerarenopleiding afgerond Spaans 2de graads. Zij geeft les bij El Abanico en is ook docente Spaans VWO bij een middelbare school.

Opleider:

El Abanico

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.