Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Debbie

Voorburg

Songwriting les

Muziek

Songwriting

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Altijd al eigen liedjes willen schrijven? Of last van writers block? Of moeite met het afmaken van song ideetjes? Of leer je graag nog wat songwriting technieken erbij? Er is niets leuker voor mij op deze wereld dan liedjes schrijven en ik vind het heerlijk om mijn kennis met je te delen, je te inspireren, je zal nooit meer last hebben van inspiratieloze dagen.. wat nou, writersblock! Je hoeft zelfs geen instrument te kunnen bespelen om een liedje te schrijven. Songwriting les! Waag het erop en neem die sprong!

Debbie

Over

Ik ben een awarded songwriter producer. Ik heb Vocal Jazz gestudeerd aan het AHK, maar ben allround zangeres en heb gezongen in verschillende stijlen muziek zoals Musical, Gospel, Pop, Rock, Blues en Soul. De hele wereld heb ik afgereisd als zangeres en piano entertainer. Na het winnen van mijn BUMA Award in 2010, ben ik me gaan focussen op het schrijven en produceren van muziek. Ik had vanaf dat moment tevens een eigen column in muzikanten magazine Bandcoach en heb ook bands mogen begeleiden in het schrijven van eigen liedjes. Er is muziek van mij geplaatst in TV series zoals Riverdale, Better Things en Graves.

Opleider:

Hull Music

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.