Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Outdoor Valley

Bergschenhoek

Snowboardles bij Outdoor Valley

Sport

Snowboarden

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 14,45

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Snowboarden vraagt om meer evenwichtsgevoel dan skiën. Hierdoor wordt het leren snowboarden voor de meeste kinderen vanaf 8 of 9 jaar mogelijk. Bij Outdoor Valley Wintersport kunnen kinderen in groepsverband leren snowboarden vanaf 7 jaar. Kinderen die op jongere leeftijd hebben leren skiën zullen het snowboarden vanaf deze leeftijd extra makkelijk onder de knie krijgen.

Outdoor Valley

Over

Het wintersportcentrum Outdoor Valley Wintersport is onze leslocatie, deze is gelegen in het recreatiegebied Hoge Bergse Bos aan de rand van Rotterdam.
De kunstskibaan is dé ideale plek voor kinderen en volwassenen om te leren skiën en snowboarden. Maar kom ook eens langs voor een spectaculaire afdaling over een van onze tubebanen of een onvergetelijke feestavond!
De diverse afdalingen liggen parallel aan elkaar en worden gescheiden door drie sleepliften en een lopendebandlift. De hoofdbaan is bedekt met de klassieke borstelmat. Het kinderland en de banen 1 en 2 zijn voorzien van een speciale sneeuwmat. Naast de faciliteiten om te skiën en te snowboarden zijn er drie banen om te tuben.

Opleider:

Outdoor Valley Wintersport

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.