Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

SkiDiscovery

Den Haag

Snowboardcursus

Sport

Snowboarden

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 27,25

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Alpine, Freeride en ook Freestyle technieken komen allemaal aan bod tijdens onze snowboardlessen. Ik ben de hoofdsnowboardleraar van SkiDiscovery. Alle snowboardleraren zijn bij ons gediplomeerd en geven les volgens een vaste methodiek.

SkiDiscovery

Over

Van je hobby je werk maken. Dat heeft Ruud, directeur van SkiDiscovery, kunnen doen. SkiDiscovery is dan ook ontstaan uit passie voor de wintersport. Deze passie – voor skiën en snowboarden – verder uitdragen, blijft een uitdaging voor alle medewerkers van SkiDiscovery.

In Den Haag geven wij op 4 indoorrolpistes skilessen en snowboardlessen op maat. Kinderen, volwassenen van beginner t/m vergevorderde, individueel of als groep, iedereen is van harte welkom!

Inmiddels hebben in 28 seizoenen ruim 190.000 mensen meerdere lessen bij ons gevolgd.

Het mooiste aan skiën en snowboarden is het omgaan met natuurlijke krachten. Gewichtsloosheid op het moment dat je van kant wisselt.
Het mooie aan skiles geven: mensen te laten ervaren hoe je leert omgaan met deze krachten op een gevarieerde, goed georganiseerde, intensieve training wijze.

Veel plezier bij ons skicentrum!

Opleider:

SkiDiscovery

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.