Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Outdoor Valley Wintersport

Bergschenhoek

Skiles bij Outdoor Valley

Sport

Skiën

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 14,45

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Leren skiën bij Outdoor Valley Wintersport kan al vanaf 3 jaar! Wij nemen kinderen spelenderwijs mee in de wereld van de wintersport. Voor kinderen van 3 en 4 jaar zijn er mini lessen van 25 minuten. Kinderen vanaf 4 jaar krijgen 50 minuten les.

Outdoor Valley Wintersport

Over

De skilessen vinden plaats op onze leslocatie Outdoor Valley Wintersport, gelegen in het recreatiegebied Hoge Bergse Bos aan de rand van Rotterdam. De kunstskibaan is dé ideale plek voor kinderen en volwassenen om te leren skiën en snowboarden. Maar kom ook eens langs voor een spectaculaire afdaling over een van onze tubebanen of een onvergetelijke feestavond!
De diverse afdalingen liggen parallel aan elkaar en worden gescheiden door drie sleepliften en een lopendebandlift. De hoofdbaan is bedekt met de klassieke borstelmat. Het kinderland en de banen 1 en 2 zijn voorzien van een speciale sneeuwmat. Naast de faciliteiten om te skiën en te snowboarden zijn er drie banen om te tuben.

Opleider:

Outdoor Valley Wintersport

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.