Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

SkiDiscovery

Den Haag

Skicursus

Sport

Skiën

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 27,25

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Al onze leraren zijn gediplomeerd en geven volgens een vaste methodiek skiles op de skibaan. Wij trainen, observeren en motiveren onze leraren frequent zodat ze u zo optimaal mogelijk kunnen voorbereiden op de wintersport tijdens leuke intensieve ski lessen in ons skicentrum. Uw skileraren zijn minimaal nationaal gediplomeerd skileraar, de meeste ook academisch geschoold.

SkiDiscovery

Over

Van je hobby je werk maken. Dat heeft Ruud, directeur van SkiDiscovery, kunnen doen. SkiDiscovery is dan ook ontstaan uit passie voor de wintersport. Deze passie – voor skiën en snowboarden – verder uitdragen, blijft een uitdaging voor alle medewerkers van SkiDiscovery.

In Den Haag geven wij op 4 indoorrolpistes skilessen en snowboardlessen op maat. Kinderen, volwassenen van beginner t/m vergevorderde, individueel of als groep, iedereen is van harte welkom!

Inmiddels hebben in 28 seizoenen ruim 190.000 mensen meerdere lessen bij ons gevolgd.

Het mooiste aan skiën en snowboarden is het omgaan met natuurlijke krachten. Gewichtsloosheid op het moment dat je van kant wisselt.
Het mooie aan skiles geven: mensen te laten ervaren hoe je leert omgaan met deze krachten op een gevarieerde, goed georganiseerde, intensieve training wijze.

Veel plezier bij ons skicentrum!

Opleider:

SkiDiscovery

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.