Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ron

Reeuwijk

Sieraden workshops

Mode & Design

Sieraden maken

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 59,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wij verzorgen gezellige en creatieve workshops voor iedereen die het leuk vindt om in één dag(deel) kennis te maken met edelsmeden en zelf een zilveren sieraad te maken. Maak zelf een zilveren ring, hanger of armband tijdens één van onze workshops! Wil je wat meer weten over ons mooie vak? Boek dan een mini-cursus! Vorm geven aan je relatie? Kom dan bij ons vriendschaps-, trouw- of relatieringen maken in zilver of (een combinatie van) andere materialen. Heb je nog “oud” goud in een laatje liggen? Bij ons maak je er een mooi nieuw sieraad van. Voor een mooie herinnering is het ook mogelijk een gedenksieraad te maken met persoonlijke tekst, vingerafdruk, as, etc. Alle workshops onder persoonlijke en professionele begeleiding!

Ron

Over

Wij zijn Jannita en Ron Rijgersberg. Ron is een ervaren meester-goudsmid en vindt het fantastisch om zijn vakkennis en creativiteit te delen.

Opleider:

Uniek Sieraad

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.