Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Sonja

Rotterdam

Schilderlessen in perspectief

Beeldende kunst

Schilderen

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Volwassenen

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 16,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Tijdens deze lessen gaan we kunst in historisch perspectief bekijken en inzoomen op verschillende traditionele technieken , kleurrijke stromingen en schildergenieën. Naar aanleiding van deze theoretische verdieping gaan we schilderen. Zo kunnen amateur-kunstenaars leren hoe zij hun ideeën om kunnen zetten in een krachtig schilderij. Kleurentheorieën, mengtechnieken, compositie en perspectief komen o.a. aan de orde. Naast het aanleren van technische vaardigheden, is het experimenteren en zo je ideeën tot ontwikkeling te brengen, een belangrijk onderdeel van de les.

Sonja

Over

Als ik kijk probeer ik verf te zien. In dunne en in dikke lagen. Vergrijsd en verkleurd. Ik zoek naar ritme en rijm, in lijnen en vormen. Ik zoek een uitsnede die het beeld vervreemdt. Uiteindelijk zie ik een ruimte en bedenk wat ik weg wil laten of wil overdrijven. Soms wat er nog bij moet om een ruimte spanning te geven.

Opleider:

Sonja van Dolron

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.