Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Hugo

Rotterdam

Saxofoonles Rotterdam

Muziek

Saxofoon

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 15,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ik heb een flexibele en dynamische benadering wat betreft lesgeven en pas de lessen aan naar de benodigdheden van de individuele leerling om zo te verzekeren dat het een plezierige, belonende maar ook productieve ervaring is. Ik streef ernaar dat het behandelde lesmateriaal zo wordt begrepen dat dat de student in staat zal zijn om gemakkelijk en met plezier buiten de lessen te oefenen.

Hugo

Over

Hugo Costa is geboren in Coimbra, Portugal en is een veelzijdige saxofonist, componist en improvisator.Na zijn studie aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, Nederland werd hij direct betrokken bij een aantal projecten, afwisselend tussen - of het mengen van - genres zoals jazz, blues en elektronische muziek. Daarnaast werkte hij samen aan verschillende projecten in de podiumkunsten, zoals theater. In de tien jaar dat ik als muziekleraar werkte heb ik veel ervaring opgebouwd. Ik heb lesgegeven op een 1-1 basis aan volwassenen en kinderen van alle niveaus.

Opleider:

Hugo Costa Saxofoon Docent

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.