Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Gabriel

Den Haag

Salsa les in Den Haag

Theater, zang & dans

Salsa

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 21,25

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Een goed begin is het halve werk en daarom leer je vanaf dit eerste niveau al hoe je een goed postuur moet aanhouden. Daarnaast leer je Salsamuziek tellen, want dat is nodig om op de juiste maat te dansen. In dit eerste niveau maak je voornamelijk kennis met de basis van de Salsa, Mambo, Rumba en Cumbia. Deze zal je ook direct samen met een danspartner kunnen toepassen. Zo leren we jou genoeg moves om op elk (Salsa) feest te stralen!

Gabriel

Over

Bij La Bodeguita kun je terecht voor Salsa, Bachata, Kizomba en Zumba danslessen in Den Haag. Elke dansles wordt gegeven door professionele en enthousiaste docenten met jarenlange ervaring die ervoor zorgen dat je de beste begeleiding krijgt tijdens je Salsa, Bachata of Kizomba dansles. Wij van La Bodeguita willen mensen niet alleen aan het dansen krijgen, maar ook de feeling delen en overbrengen, Onze lessen zijn nooit saai en hebben de nodige tempo; Join the latin

Opleider:

La Bodeguita

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.