Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Danielle

Rotterdam

Puppy of gedragscursus bij Hond op School in Rotterdam (indoor)

Dier & Natuur

Hondentraining

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 15,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Hond op School is een nieuwe hondenschool in Rotterdam. Bij ons staat een goede relatie tussen hond en eigenaar voorop. De focus ligt op het aanleren van gewenst gedrag om het beste uit je hond naar boven te halen. Wij geven eigenaren inzicht in het gedrag van hun hond en bieden training aan die hierbij nodig is. We maken gebruik van de clicker en de nieuwste inzichten op het gebied van hondengedrag en -training. Je krijgt les van gediplomeerde kynologisch instructeurs. De groepen bestaan maximaal uit 6/7 cursisten, waardoor we iedereen veel persoonlijke aandacht kunnen geven. De praktijklessen worden gegeven in een grote overdekte trainingshal. Je kunt het hele jaar door trainen en hebt geen last van slecht weer! Alle honden zijn bij ons welkom: van pup tot volwassen hond! Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs en gedragstherapeuten

Danielle

Over

ik ben Kynologisch Instructeur en Gedragstherapeut in Rotterdam. Samen met Dennis heb ik in 2016 'Hond op School' opgericht. Het coachen van mens en hond is geweldig en ik vind het super leuk om te zien hoe hond en eigenaar hun band opbouwen of versterken. Bij Hond op School ben ik het aanspreekpunt voor de gedragstherapie, geef privélessen/-trainingen en geef ik diverse cursussen, waaronder Puppy Fun, Gehoorzaamheid Klas 1 & 2, Balans & Coordinatie en HELP!

Opleider:

Hond op School

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.