Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Monique

Den Haag

Professionele cursussen sieraden maken

Mode & Design

Sieraden maken

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 30,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Een cursus bestaat uit verschillende lessen waarin steeds een andere techniek wordt behandeld. Het leuke hiervan is dat je met één techniek heel veel verschillende kanten op kunt. Deze worden uitgebreid belicht in de cursus. Het is leuk om te zien dat de meeste cursisten ook al snel opdrachten uit hun omgeving krijgen!

Monique

Over

Omdat wij voorlopig geen workshops of cursussen geven is een privé workshop de oplossing als je in deze tijd van Corona toch een bepaalde techniek wil leren.

Een privéworkshop duurt een uur en kost €30,00. Kom je met een extra deelneemster, dan is het €25,00 per persoon.

Privéworkshops geven we voor openingstijd van de winkel en we hebben perspex platen tussen elkaar instaan zodat we veilig toch dicht bij elkaar kunnen zitten.

Omdat je alleen of met twee personen bent, kun je natuurlijk meer aandacht krijgen en is een uur meestal voldoende om de techniek te leren en er lekker mee aan de slag te gaan. Het voordeel hiervan is ook dat we een datum en tijdstip afspreken welke jou uitkomt.

Opleider:

Limited Edition

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.