Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Nick

Den Haag

Prive muziek- en zanglessen en songwriting cursussen

Muziek

Saxofoon

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Cursus, Lessen, Workshop

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

6 - 12 jaar, 13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar, 66 jaar of ouder

Locatie:

Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 19,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Elke leerling of student heeft zijn eigen ideëen en verwachtingen over het spelen van een instrument of zingen. Vaak is deze gebasseerd aan de hand van zijn eigen ervaringen, invloeden en muziekkeuzes. Ook de doelen kunnen verschillend zijn.

In de allereerste les verzamelen we informatie en maken we samen met de student een plan. Het zogenoemde muziekstappen plan. Gedurende de lessen werken we middels dit plan. Deze wordt geevalueerd en aangepast indien nodig, aan de hand van de behoefte van de student. Op deze manier blijft de student op de hoogte van zijn vorderingen.

Ben je een beginner en weet je niet zeker of een instrument of zingen leuk vind, kom dan voor een introductieles.

Nick

Over

Welkom bij ProStudios!

ProStudios, in de Vlietbuurt van Den Haag, is fameus om de professionele muziek-oefenruimtes. De vakkundig ingerichte studio's zijn voorzien van professionele apparatuur en de muziekdocenten brengen "la musica" naar een vergevorderd niveau tijdens de wekelijkse muzieklessen die je hier kan volgen. Zo kan je losgaan op de drums, gitaar, saxofoon, zingen en Wibi Soerjadi nadoen op de piano. En ook voor een workshop songwriting ben je hier aan het creatieve adres.

Opleider:

ProStudios

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.