Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Remigius

Den Haag

Portretschilderen naar foto's

Beeldende kunst

Portretschilderen

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 20,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

U krijgt wekelijkse individuele begeleiding in een groep van maximaal acht mensen. De lessen omvatten alle aspecten die u nodig heeft bij het schilderen van een portret. Met veel aandacht voor het werken met een beperkt palet, waardoor u snel ervaring krijgt in het mengen van de juiste kleuren. Maar we hebben het in de lessen natuurlijk ook over inspiratie, compositie, anatomie, penseelvoering en het juiste materiaal. Iedereen schildert aan eigen werk en in eigen tempo, dus u kunt op ieder willekeurig moment instromen. Lessen worden gegeven in Atelier aan de Haven, Scheveningen en bij Brugman-art in Voorburg.

Remigius

Over

Onder mijn doopnaam Remigius schilder ik (Remco Hazenbroek) sinds 2002 portretten. In opdracht en als vrij werk. In 2009 schilderde ik Neelie Kroes voor tv-programma ‘Sterren op het doek’. En in 2016 hingen 16 van m’n portretten in een groepstentoonstelling in het Breda’s Museum. Mijn werk is regelmatig gepubliceerd in tijdschriften Palet en Atelier. Hiervan zijn PDF’s te downloaden via mijn website.

Opleider:

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.