Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ewa

Den Haag

Pools leren in Den Haag

Vreemde talen

Pools

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 7,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Je krijgt de lesstof op een speelse en op de dagelijkse praktijk toegesneden manier aangeboden. De docenten zorgen ervoor dat de onderwerpen die gebruikt worden om een taal aan te leren dichtbij uw beleving en interesses staan. Zo wordt Poolse les leuk, boeiend en betrekkelijk eenvoudig.

Daarnaast bieden wij ook nog korte spreekvaardigheidscursussen en cursussen op maat aan.

De niveaus zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. De cursussen worden door Poolse docenten verzorgd die over de onderwijsbevoegdheid beschikken. Daar kiezen wij bewust voor. Onze Poolse docenten weten als geen ander met welke taalproblemen onze leerlingen te maken hebben.

Ewa

Over

Ewa is, zoals je aan haar naam kunt zien, van Poolse afkomst. Zij woont sinds 1990 in Nederland en is bekend met zowel de Nederlandse als de Poolse taal en cultuur. Ze deed haar lerarenopleiding in Nederland. Als taaldocent heeft zij jarenlang in Nederland zowel aan volwassenen als de jongeren lesgegeven. Haar ervaringen hebben haar lesmethode en kernwaarden van Talencentrum beïnvloed. De focus lag op taalgebruik, dat relevant was voor haar landgenoten.

Bij “Talencentrum Ewa” leert u niet alleen Pools begrijpen maar ook wordt de nadruk gelegd op de uitspraak en gespreksvaardigheid. Vier taalvaardigheden komen aan bod: spreken, schrijven, lezen, luisteren.

Het gaat bij Ewa niet alleen om leren maar ook om de gezelligheid. Wij geloven dat indien jij op je gemak bent ook beter zult presteren.

“Talencentrum Ewa” is in het bijzonders ervaren op het gebied van communicatie op de werkvloer en heeft een eigen programma ontwikkeld: “omgangsvormen en communicatie op de werkvloer en in het dagelijks leven”. Daar leggen wij met veel zorg de nadruk op: “Hoe zeg je iets om goed begrepen te worden”.

Opleider:

Talencentrum Ewa

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.