Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Selma

Rotterdam

Plyng coaching

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal coaching

Type cursus:

Privéles / 1-op-1, Online les (1-op-1)

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

We onderzoeken waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Welke stappen kun je al nemen? Wat gaat goed en wat zou je liever anders doen? We zoeken de verdieping waar dit nodig is voor blijvend resultaat. Jij bepaalt wanneer je jouw doel hebt bereikt. Bij een concrete vraag zijn 3 tot 5 gesprekken meestal al voldoende voor zichtbaar resultaat.

Selma

Over

Met mijn coaching praktijk voor high professionals, heb ik van mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling mijn werk gemaakt. Als jurist bij een van de grootste Nederlandse advocatenkantoren heb ik aan de top van de markt geadviseerd. Als lid van het directieteam van een vastgoedonderneming heb ik in de modder van de economische crisis gestaan. Ik ben ernstig ziek geweest en heb ontdekt dat onder mijn hoofd ook een lichaam zit. Mijn competenties en ervaringen, opgedaan als professional en privé, neem ik mee bij mijn invulling van het coachvak.

Opleider:

Plyng

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.